
Să fii manager de proiect este ca și cum ai fi un jongler care rotește simultan mai multe farfurii în aer: nu prea ușor. Există solicitări permanente, angajați de monitorizat, presiunea de a îndeplini anumite sarcini într-un timp aparent imposibil de scurt și multe altele.
Dar este și un rol necesar, care poate aduce o valoare extraordinară pentru firma dvs. De fapt, conform unui studiu de la PricewaterhouseCoopers, mai mult de 60% dintre proiectele care nu reușesc sunt legate de probleme interne, cum ar fi resursele insuficiente sau termenele limită, situații pe care un manager de proiect vă poate ajuta să le evitați.
În plus, este un domeniu tot mai mare, deoarece din ce în ce mai multe firme înțeleg importanța unui management de proiect solid. Mai exact, un studiu separat realizat de Project Management Institute a estimat că aproape 16 milioane de noi posturi de manager de proiect vor fi create în întreaga lume între anii 2010 și 2020, iar industria va crește cu 6,61 trilioane de dolari. Acestea fiind spuse, gestionarea proiectelor este o responsabilitate uriașă, indiferent cine este angajatorul. Fie că sunteți manager de proiect oficial sau pur și simplu conduceți un proiect, următoarele șapte sfaturi ar trebui să vă ajute să aflați noțiunile de bază și să vă pregătiți proiectul pentru succes.
Nota din recenzii
Lasa o recenzie
Ce nota merita acest curs ?